Za umjetnost i kreativnost potreban je poticaj, potvrda i razumijevanje!

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja  likovne umjetnosti, grafičkog oblikovanja, kreativnosti i dizajna te promicanja i zaštite slobode likovnog, grafičkog i kreativnog izražavanja. Udruga sukladno ciljevima Udruge djeluje na području kulture i umjetnosti, odgoja i obrazovanja, interdisciplinarnih kulturno umjetničkih djelatnosti, izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja, te socijalnih djelatnosti.

 • Neki od ciljeva udruge su: poticanje i razvoj  likovne umjetnosti i vizualne kulture, te posebno likovnog i kreativnog djelovanja članova udruge koji žive i djeluju na području Zagreba i Zagrebačke županije, Zaštita slobode likovnog stvaralaštva i djelovanja, kao i zaštita moralnih i materijalnih prava članova Udruge, Sustavna edukacija i informiranje, poticanje cjeloživotnog i stručnog učenja članova Udruge, te edukacija hrvatske kulturne javnosti i gradana o svim temama vezanim uz likovnu umjetnost i vizualnu kulturu, dizajn i kreativne industrije.
 •          
    Članovi udruge su privatne i pravne osobe zainteresirane za promicanje i unaprijeđenje likovne umjetnosti, grafičkog oblikovanja, kreativnosti i dizajna.      
         
      InArt
        Sjedište: Trnsko 27, HR - 10020 Zagreb
        Održavanje radionica: Trnsko 34a - MO Trnsko
      OIB: 96157084527
        IBAN: HR1524840081105101388 (RBA)
     
    Radove nekih od članova možete pogledati u web galeriji :   Kako do nas?

 

O NAMA GOVORE:

Ivanka Vrbanić - prof: "Tu sve pršti od boja ideja i naprosto životne radosti, koja zove na igru i stvaranje  nečeg novog, drugačijeg."

Alfred F. Krupa - prof.akademski slikar: "Ivana Kolić stvorila je primamljivi poziv na stvaralaštvo,  nadopunjeno vodiljama izraslim u vlastitom stvaralačkom iskustvu, svake je pohvale vrijedan rad."

 

 

SPONZORSTVO

 
 

Postanite sponzor kulturnog projekta, likovne kolonije ili radionica za djecu i odrasle sa posebnim potrebama! Kada pomislimo na sponzorstvo, novac nije uvjet! Potrebe udruge su raznolike i nisu prezahtjevne. Možete nas sponzorirati na različite načine, sredstvima i materijalima za rad a kojima uskoro istiće rok valjanosti, drvenim stolovima koje planirate otpisati a nisu jako oštećeni, ostatkom tkanina od kojih naš kreativni tim sa zadovoljstvom zna izraditi unikatni nakit.... Prilika za sponzorstvom ima neograničeno. Ako ste voljni podržati naš rad i voljeli bi pomoći a ne znate kako, upitajte!

     

Ovim putem zahvaljujemo MO Trnsko i Viječu gradske četvrti Zagreb zapad na suradnji.

Zahvaljujemo i Nocturnal Media - na tiskovinama za potrebe Udruge te Zen Tatoo na sponzorstvu.

Zahvaljujemo i građanima na povremenim donacijama i podršci u radu koje pružaju dolascima na naše izložbe.