Img

o nama

 • MISIJA I CILJEVI

  Poticaj, podrška i razumijevanje individualnog likovnog i kreativnog stvaralaštva baza su naših edukativnih programa.

  Potićemo razvoj vizualne kulture, zalažemo se za zaštitu slobode likovnog stvaralaštva i djelovanja te zagovaramo sustavnu edukaciju i informiranje, cjeloživotno i stručnog učenje.

  Naša je misija poticati sebe i druge na neprestani rast, širenje i razvoj, uz osnaživanje kreativnog mišljenja koje neminovno postaje neophodno za opstanak i vrednovanje umjetničkog izražavanja.

   

   

   

  Autorska prava pridržana ©

  Voditelj projekta:

  Ina - Ivana Kolić

 • PODRUČJE DJELOVANJA

  INART djeluje na području kulture i umjetnosti, odgoja i obrazovanja, interdisciplinarnih kulturno umjetničkih djelatnosti, izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja, te socijalnih djelatnosti.

   

  Program radionica aktivira i razvija psihofizičke funkcije, osjete vida, dodira, motorike, izražavanje misaone slike, razvijanje tolerancije i poštovanja prema različitostima, promoviranje vrlina i vrijednosti osobnosti te podizanje svjesnosti o vrijednosti kulturne i likovne edukacije.


 • NAŠ PRISTUP

  Individualizirani holistički pristup podrazumijeva poticanje osobnih sposobnosti, jačanje osjećaja vlastite vrijednosti, podršku u savladavanju prepreka, edukaciju i promicanje vrijednosti kulture i likovnog izražaja.

  Pružamo priliku za poticaj i obogaćivanje cjelokupnog razvoja, optimalno i integrativno angažirajući sve razvojne mogućnosti i sposobnosti pojedinca u skladu sa moralno etičkim normama društva te pedagoškim i metodičkim pravilima sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju.

   

 • O NAMA GOVORE...

  "Tu sve pršti od boja ideja i naprosto životne radosti, koja zove na igru i stvaranje nečeg novog, drugačijeg."

  - Ivanka Vrbanić - prof.


  "INART stvara primamljivi poziv na stvaralaštvo, nadopunjeno vodiljama izraslim u vlastitom stvaralačkom iskustvu voditelja, svake je pohvale vrijedan rad."

  - Alfred F. Krupa,prof.mag.art

   

  Hvala Vam na trudu, posebno u radu sa najmlađima sa kojima napravite čuda!

  - I.P. mama polaznika radionice